– AMPACASTANYADA-
 

Dins la programació de les festes per l’Ampacastanyada, es va dur a terme  i amb un gran èxit ” Taller d’elaboració de Panellets” el passat 26 d’Octubre, dins L’Escola La Creu i a càrrec de Cel Miranda. 

Panellets què varem poder tastar grans i petits a la mateixa festa, Ampacastanyada, què va ser el dilluns 29 d’octubre a la Sala polivalent de l’Ajuntament, amb diverses activitats, pintacares, tallers varis i manuals amb fruits de la tardor, vàrem gaudir del ball de la Castanyera i fer tastet de panellets i castanyes! 

Es va gaudir molt, tots grans i petits!!!

 
    
 

 
 
– PREPARANT EL NADAL –

AL RALET RALET VAN TINDRE UNA VISITA SORPRESA  
 

El passat 18 de desembre la llar d’infants Ralet-Ralet va tenir una visita sorpresa!! Tot i que anava molt enfeinat, va fer una aturada en el seu itinerari i es va presentar al Ralet Ralet, per felicitar als petits de la llar ahh i a les mestres!! 

Amb la seva presencia, el Pare Noel va causar boniques sensacions als més petits…alguns se’l miraven una mica extranyats, d’altres el saludaven amb efusivitat…

El Pare Noel va passar per totes les aules, des dels més petits fins als més grans repartint caramels i tots van poder gaudir d’una bona estona. A més a més, per tal que els nens i les nenes tinguessin un record d’aquesta visita el Pare Noel es va fer una foto amb tot els grups. Esperem que els més petits hagin gaudit molt d’aquest moment, tant com ho va fer el Sr Pare Noel.

 

-LA GRAN FESTA DEL CAGATIÓ-

Per donar la benvinguda a les vacances de Nadal, els nens i les nenes del nostre poble van poder gaudir el passat dia 21 de desembre de la gran festa del Caga Tió. A la Sala polivalent de l’Ajuntament.

En primer lloc, es va celebrar l’entrega de premis als guanyadors del concurs de postals i de cartes als Reis Mags. Des d’aquí, volem donar l’enhorabona als guanyadors i també volem donar les gràcies a tots els participants, aquest any… els hi han posat ben difícil als membres del jurat!! 

Seguidament, la festa va continuar amb l’actuació del grup d’animació Infantil Sac Espectacles, quan va arribar el moment més esperat pels més petits… El CAGA TIÓ ja estava preparat per rebre uns bons cops de bastó! I és que després de tot el menjar que li haviem estat donat… ja tenia la panxa a punt de petar!

Des dels més petits fins als més grans, tots els nens i nenes van poder fer cagar el tió i de pas, acomiadar-lo fins l’any vinent.

 – V CONCURS DE POSTALS DE NADAL I CARTES ALS REIS MAGS –

L’Ampa de l’Escola la Creu i el EEI Ralet Ralet de Torrefarrera juntament amb l’equip de mestres va convocar el IV Concurs de Postals de Nadal i Cartes als Reis Mags.

Després d’haver-se reunit el jurat presidit per Meritxell Benavente i format per Maribel Panades, Meritxell Valls, Carme López, Noemí Aragonès, i havent realitzat el procés de selecció de les obres presentades a ambdós concursos i de les corresponents deliberacions, es va decidir atorgar els següents guardons:

– V CONCURS DE POSTALS DE NADAL

P1 CLÀUDIA BUENO
P2 LUCÍA GÓNGORA

P3 ALAZNE URIA
P4 JÚLIA NAVARRO 
P5 THAIS CAMACHO

1R JUAN MANUEL HERENCIA
2N ABRIL MARTÍ

  

  

 

– V CONCURS DE CARTES ALS REIS MAGS

1R JUAN MANUEL HERENCIA
2N ABRIL MARTÍ
3R POL LATORRE   
4RT ADRIÀ JAVIERRE 
5È JOEL ISERN
6È MARTINA CLAVERIA 

 

      

ENHORABONA A TOTS I TOTES!!!

 

S’ha de dir que un any més la festa va ser tot un èxit i des d’aquí l’AMPA vol agrair la vostra assistència.

LA JUNTA DE L’AMPA

 

 

🎊👵🎅👑 FESTES D’AQUEST PRIMER TRIMESTRE DEL CURS 2018-2019

Post navigation