– AMPACASTANYADA-
 

Dins la programaci贸 de les festes per l’Ampacastanyada, es va dur a terme  i amb un gran 猫xit ” Taller d’elaboraci贸 de Panellets” el passat 26 d’Octubre, dins L’Escola La Creu i a c脿rrec de Cel Miranda. 

Panellets qu猫 varem poder tastar grans i petits a la mateixa festa, Ampacastanyada, qu猫 va ser el dilluns 29 d’octubre a la Sala polivalent de l’Ajuntament, amb diverses activitats, pintacares, tallers varis i manuals amb fruits de la tardor, v脿rem gaudir del ball de la Castanyera i fer tastet de panellets i castanyes! 

Es va gaudir molt, tots grans i petits!!!

 
    
 

 
 
– PREPARANT EL NADAL –

AL RALET RALET VAN TINDRE UNA VISITA SORPRESA  
 

El passat 18 de desembre la llar d’infants Ralet-Ralet va tenir una visita sorpresa!! Tot i que anava molt enfeinat, va fer una aturada en el seu itinerari i es va presentar al Ralet Ralet, per felicitar als petits de la llar ahh i a les mestres!! 

Amb la seva presencia, el Pare Noel va causar boniques sensacions als m茅s petits…alguns se’l miraven una mica extranyats, d’altres el saludaven amb efusivitat…

El Pare Noel va passar per totes les aules, des dels m茅s petits fins als m茅s grans repartint caramels i tots van poder gaudir d’una bona estona. A m茅s a m茅s, per tal que els nens i les nenes tinguessin un record d’aquesta visita el Pare Noel es va fer una foto amb tot els grups. Esperem que els m茅s petits hagin gaudit molt d’aquest moment, tant com ho va fer el Sr Pare Noel.

 

-LA GRAN FESTA DEL CAGATI脫-

Per donar la benvinguda a les vacances de Nadal, els nens i les nenes del nostre poble van poder gaudir el passat dia 21 de desembre de la gran festa del Caga Ti贸. A la Sala polivalent de l’Ajuntament.

En primer lloc, es va celebrar l鈥檈ntrega de premis als guanyadors del concurs de postals i de cartes als Reis Mags. Des d鈥檃qu铆, volem donar l鈥檈nhorabona als guanyadors i tamb茅 volem donar les gr脿cies a tots els participants, aquest any鈥 els hi han posat ben dif铆cil als membres del jurat!! 

Seguidament, la festa va continuar amb l鈥檃ctuaci贸 del grup d’animaci贸 Infantil Sac Espectacles, quan va arribar el moment m茅s esperat pels m茅s petits鈥 El CAGA TI脫 ja estava preparat per rebre uns bons cops de bast贸! I 茅s que despr茅s de tot el menjar que li haviem estat donat… ja tenia la panxa a punt de petar!

Des dels m茅s petits fins als m茅s grans, tots els nens i nenes van poder fer cagar el ti贸 i de pas, acomiadar-lo fins l鈥檃ny vinent.

 – V CONCURS DE POSTALS DE NADAL I CARTES ALS REIS MAGS –

L鈥橝mpa de l鈥橢scola la Creu i el EEI Ralet Ralet de Torrefarrera juntament amb l鈥檈quip de mestres va convocar el IV Concurs de Postals de Nadal i Cartes als Reis Mags.

Despr茅s d鈥檋aver-se reunit el jurat presidit per Meritxell Benavente i format per Maribel Panades, Meritxell Valls, Carme L贸pez, Noem铆 Aragon猫s, i havent realitzat el proc茅s de selecci贸 de les obres presentades a ambd贸s concursos i de les corresponents deliberacions, es va decidir atorgar els seg眉ents guardons:

– V CONCURS DE POSTALS DE NADAL

P1 CL脌UDIA BUENO
P2 LUC脥A G脫NGORA

P3 ALAZNE URIA
P4 J脷LIA NAVARRO 
P5 THAIS CAMACHO

1R JUAN MANUEL HERENCIA
2N ABRIL MART脥

  

  

 

– V CONCURS DE CARTES ALS REIS MAGS

1R JUAN MANUEL HERENCIA
2N ABRIL MART脥
3R POL LATORRE   
4RT ADRI脌 JAVIERRE 
5脠 JOEL ISERN
6脠 MARTINA CLAVERIA 

 

      

ENHORABONA A TOTS I TOTES!!!

 

S鈥檋a de dir que un any m茅s la festa va ser tot un 猫xit i des d鈥檃qu铆 l鈥橝MPA vol agrair la vostra assist猫ncia.

LA JUNTA DE L’AMPA

 

 

馃帄馃懙馃巺馃憫 FESTES D’AQUEST PRIMER TRIMESTRE DEL CURS 2018-2019

Post navigation