El Passat 23 d鈥檃bril i amb motiu de la diada de Sant Jordi es van dur a terme diferents activitats al nostre poble.

L鈥橝MPA va col路laborar en aquest dia tant especial  oferint tant a l鈥檈scola La Creu com a la Llar d鈥檌nfants Ralet-Ralet uns espectacles teatrals per als nens i nenes d鈥檃mbdues escoles.

A l鈥檈scola La Creu tots els alumnes van poder gaudir d鈥檜n Espectacle Interestel路lar amb el grup d鈥檃nimaci贸 Miscel路l脿nia Teatre. En aquest musical els nens i les nenes van poder viatjar per diferents planetes, tot vivint una pluja d鈥檃steroides i gaudint d鈥檜nes aventures espectaculars. L鈥檃nimaci贸 musical va ser tot un 猫xit, fent ballar a tot el seu p煤blic i gaudint d鈥檜na jornada de Sant Jordi diferent.

El mateix grup d鈥檃nimaci贸 va ser l鈥檈ncarregat tamb茅 de donar-li un toc de festivitat extra a la nostra llar d鈥檌nfants Ralet Ralet. All脿 els i les alumnes de P2 van poder gaudir d鈥檜na adaptaci贸 de l鈥檕bra teatral de Sant Jordi i el drac. Una hist貌ria plena de sorpreses on els mes petits van poder gaudir d鈥檜na bona estona…amb una dragona!! L鈥檈spectacle va agradar molt als alumnes m茅s grans de la llar d鈥檌nfants on es van convertir en protagonistes d鈥檜na llegenda 煤nica.

Des d鈥檃qu铆 volem agrair la col路laboraci贸 al grup d鈥檃nimaci贸 Miscel路l脿nia teatre i esperem que tots els nens i nenes hagin gaudit al m脿xim!

 

馃尮 SANT JORDI 2019 馃悏 A TORREFARRERA 馃摉

Post navigation