El Passat 23 d’abril i amb motiu de la diada de Sant Jordi es van dur a terme diferents activitats al nostre poble.

L’AMPA va col·laborar en aquest dia tant especial  oferint tant a l’escola La Creu com a la Llar d’infants Ralet-Ralet uns espectacles teatrals per als nens i nenes d’ambdues escoles.

A l’escola La Creu tots els alumnes van poder gaudir d’un Espectacle Interestel·lar amb el grup d’animació Miscel·lània Teatre. En aquest musical els nens i les nenes van poder viatjar per diferents planetes, tot vivint una pluja d’asteroides i gaudint d’unes aventures espectaculars. L’animació musical va ser tot un èxit, fent ballar a tot el seu públic i gaudint d’una jornada de Sant Jordi diferent.

El mateix grup d’animació va ser l’encarregat també de donar-li un toc de festivitat extra a la nostra llar d’infants Ralet Ralet. Allà els i les alumnes de P2 van poder gaudir d’una adaptació de l’obra teatral de Sant Jordi i el drac. Una història plena de sorpreses on els mes petits van poder gaudir d’una bona estona…amb una dragona!! L’espectacle va agradar molt als alumnes més grans de la llar d’infants on es van convertir en protagonistes d’una llegenda única.

Des d’aquí volem agrair la col·laboració al grup d’animació Miscel·lània teatre i esperem que tots els nens i nenes hagin gaudit al màxim!

 

🌹 SANT JORDI 2019 🐉 A TORREFARRERA 📖

Post navigation