Com ja sabeu aquest curs 2019-2020 l’empresa que gestionarà el menjador als nostres infants serà AUSOLAN. Els que esteu interessats en fer ús del servei tant menjador com acollides us heu de donar d’alta.

Per tal de donar-se d’alta a la plataforma d’Ausolan (servei menjador – acollida)

Heu de fer-ho a través de Google Chrome i heu d’escriure: ausolan777.comocomen.com 

No donar al link què es va enviar sinó escriure manualment al chrome.

Ompliu les dades sense seleccionar acollides, si encara no sabeu la data d’inici serà la d’inici d’Escola. Una vegada omplert i enviat, us arribarà un altre email amb les credencials. Aquest arriba en aprox. 2hores.

Amb aquestes credencials podreu entrar als 2 ó 3 dies per modificar alguna dada si  necessiteu.

 

 

👀👉 Menjador CURS 2019-2020 ” AUSOLAN “

Post navigation