NOU CARNET SOCI DE L’AMPA

 

    

Buscant un tret diferencial pels socis de L’AMPA de l’Escola La Creu i el EEI Ralet Ralet, anem a reprendre EL CARNET DE SOCI DE L’AMPA, com ja es va iniciar al seu dia i que per problemes administratius vàrem deixar de fer.

En primer lloc em buscat una imatge pròpia i innovadora. Les noves tecnologies ens ajuden en aquesta fita i aquí us mostrem aquesta nova imatge.

Al llarg del curs anireu descobrint tots els avantatges que suposa ser soci de l’AMPA. Volem retornar-vos d’alguna manera el vostre compromís amb l’AMPA i demostrar-vos que som conscients del vostre suport a l’escola i en definitiva, el més important, als nostres nens i nenes.

En primer lloc hem arribat a acords amb alguns comerços i institucions de Torrefarrera, de manera que presentant el carnet de soci podeu gaudir de diversos avantatges pel sol fet de ser socis. A l’apartat de comerços col·laboradors hi podreu trobar tota aquesta informació actualitzada.

Volem que el carnet d’associat sigui l’únic element acreditatiu de pertinença a l’AMPA. Aquest carnet caldrà presentar-lo sempre que es vulgui comprar o pagar alguna cosa o fer ús d’algun servei que ofereixi l’AMPA.

Aquest carnet té:
  • Identificació del soci/a mitjançant dades personals i nombre d’associat.
  • Accés a serveis de l’AMPA a preus reduïts.
  • Properament: targeta descompte en comerços i institucions col·laboradores.
S’ha lliurat un carnet nominatiu per cada alumne registrat. Recordem la importància de mantenir totes les dades associatives actualitzades per l’assegurança escolar i per l’administració de l’AMPA.