MENJADOR ESCOLAR (Curs 18 -19)

 

EL SERVEI DE MENJADOR proporciona el dinar a tots els nens i nenes socis de l’AMPA a un preu raonable i garantint la qualitat i equilibri en els menús. Gràcies a les millores en les instal·lacions i a les negociacions tancades amb el proveïdor Cel Miranda, el dinar es prepara cada dia a la cuina per un equip de professionals i és servit per un equip de monitors plenament qualificats.

Dins d’aquest servei també s’inclou el servei de migdiada a l’Escola per als nens més petits (P3) i la realització d’activitats per a la resta fins el moment de començar les classes de la tarda.

Els mateixos professionals porten el menjar a la Llar, amb la mateixa cura que a l’Escola.

  • Servei de menjar triturat pels més petits.
  • Servei de monitoratge professional i qualificat.
  • Servei de migdiada per tots els infants
  • Llistat de material per portar al menjador dels infants de l’Escola Bressol

Per poder inscriure als vostres fills al servei de menjador, és obligatori omplir el document d’inscripció segons la ubicació del nen.

Per qualsevol dubte podeu descarregar-vos el full informatiu de l’Escola La Creu o bé el full informatiu per l’Escola Bressol Ralet-Ralet, elaborat per la propia empresa que dona el servei de menjador, on tambè podeu trobar els telefons de contacte tant de l’escola com de menjador, per poder avisar en cas de no asistència o consultar qualsevol dubte que tingueu.

En breu tambè dispossareu de les tarifes que us carregaran al banc directament la empresa Cel Miranda, en cas d’assistència de tots els dies del mes.